Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τέντες
 
 
ΤΕΝΤΕΣ
Συστήματα Σκίασης Άγιος Δημήτριος Αττική
Η επιχείρηση μας “ΤΣΑΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, σας παρέχει ποικίλες λύσεις που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων και σε συνδυασμό με την μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνονται άριστα στις αισθητικές σας απαιτήσεις. 
 
Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας. Ακόμα, για επαγγελματικούς χώρους μπορούμε να δώσουμε δοκιμασμένες και σίγουρες λύσεις για την σκίαση των χώρων τους.
 
 
 
 
 
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τεντών, παντός τύπου, σε οικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες κ.α. στον Άγιο Δημήτριο και σε όλη την Αττική.
 
ΤΕΝΤΕΣ

 με μπράτσα
 με βραχίονες
 με αντηρίδες
 λαποτίνες
 κασετίνες
 με ριντό
 για περίπτερα
 με ζελατίνη
 
Ακόμα, για επιχειρήσεις που θέλουν να ενδυναμώσουν το brand name τους, παρέχουμε την δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης του λογοτύπου ή της επωνυμία της εταιρείας σας πάνω στην τέντα.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τη μακροχρόνια εμπειρία του, είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε ανάγκη σκίασης.
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε υπεύθυνα
και αξιόπιστα ένα πλήθος επιλογών, σχετικά με την σκίαση του χώρου σας.